IKLAN

JOM SERTAI KOMUNITI KITA JDT

Sabtu, 7 Februari 2015

KEDAI JERSI BOLA JOHOR DARUL TAZIM

JDT KIT & T-Shirt Offical Polo

Ready Stock Limited saiz

POLO JDT offical

Warna : Hitam Black Colour

Saiz     : Limited Ask.

Harga : RM 45.00 ( Penghantaran Percuma )

* Tiada COD 








 CODE J001

POLO JDT NIKE 2015
Type      : UNISEX
Color     : Hitam Dan Putih
Material : Lacoste
Harga    : RM 40.00
Penghantaran semananjung malaysia PERCUMA


JERSI JOHOR DARUL TA'ZIM 2015



Johor darul takzim 2015/2016 ( HOME )
Saiz : S. M. L. XL
Harga : RM 40.00
Penghantaran PERCUMA semenanjung Malaysia.
Jersi Quality AAA 




NOTE :

POLO Chest Measurement Size : 
XS-36",S-38",M-40",L-42",XL-44",XXL-46,3XL-48"

                                        
SILA IKUT ARAHAN UNTUK PEMBELIAN SECARA ONLINE :

1- PESANAN dan PERTANYAAN sila email ke johordarultakzimjdt@gmail.com atau whatapps ke 0173211499

2- Hantar butiran pesanan :

    - Kod Baju :
    - Nama :
    - Alamat :
    - No Tel :
    - Saiz :
    - Qty :

3- Selepas maklumat di hantar kami akan menghantar maklumat stock dan pembayaran.
4- Semuanya melalui online sahaja.
5- Penghantaran melalui POS LAJU ( 48 jam )

# SELAGI STOCK MASIH ADA.
   

12 ulasan:

  1. can i get the measurement for S & M size?

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Kami sudah reply kepada email anda ,sila rujuk di situ. terima kasih.

      Padam
  3. available lg x yg KOD 9 JDT EXCLUSIVE?

    BalasPadam
  4. Masih ada lagi stock, sila buat tempahan melalui email kita, ikut arahan. Tq

    BalasPadam
  5. Polo utk saiz budak2 blm ada?

    BalasPadam
  6. Bos nk tanya lah , ad tak untuk perempuan tpi lengan panjang

    BalasPadam
  7. Ada no untuk wassep tak. Senang nak order?

    BalasPadam
  8. Dah email utk order.how about payment?

    BalasPadam
  9. cantik sgt baju nie...nk order macam mana ye

    BalasPadam

DITAJA OLEH

IKLAN BERBAYAR

Kepada yang berminat untuk mengiklankan perniagaan dan Individu sila hantarkan pemohonan ke email :
johordarultakzimjdt@gmail.com