JOM SERTAI KOMUNITI KITA JDT

Sabtu, 29 Disember 2012

Jersi Home Johor Darul Takzim Fc

Jersi Johor Darul Takzim (HOME)


 Termasuk Patch : Harimau selatan dan Johor corp
        JERSI HOME ( MERAH ATAS )

 JERSI AWAY ( BIRU ATAS )
 PATCH LIGA DAN NO
 https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/c101.0.403.403/p403x403/551725_386189671471070_546556682_n.jpg

13 ulasan:

  1. Balasan
    1. baju warne pink tu xde ke..??

      Padam
    2. bile nk kua yg kaler pink??

      Padam
  2. Ada tak versi utk kanak2?

    BalasPadam
  3. salam admin,kalau saya nak beli jersey ni kat mane boleh dapat? sy area jb je ni.. ada yg ready stok ke? tq

    BalasPadam
  4. baju warna pink dah ada ke ...

    BalasPadam
  5. baju untuk kanak2 below 12 ada jual x ...

    BalasPadam
  6. Salam Admin.. Kalau nak beli direct je kat mana ? Ada kedai tak ? Saya orang jb je.

    BalasPadam
  7. pink colour ada yg gred thailand..utk tempahan sila sms at 0139082780..tq

    BalasPadam
  8. semua jersi jdt gred thailand ready stock home,away & 3rd kit..tempahan at 013-9082780

    BalasPadam
  9. hello admin...sy nak beli baju JDT home and Away original kappa...macam mana nak berurusan..thx..hamidi..0137788661

    BalasPadam
  10. Pembelian jersi JDT boleh di buat di
    http://johordarultakzimjdt.blogspot.com/2013/09/jdt-shop-online.html

    TQ

    BalasPadam

DITAJA OLEH

IKLAN BERBAYAR

Kepada yang berminat untuk mengiklankan perniagaan dan Individu sila hantarkan pemohonan ke email :
johordarultakzimjdt@gmail.com